اين رژيم خطر سرطان را کاهش مي‌دهد



طبق نتايج مطالعه اخير، رژيم غذايي کم چرب مي تواند احتمال مرگ ناشي از سرطان سينه را کاهش دهد و روند پيشرفت ديابت و بيماري قلبي عروق کرونر را کُند نمايد.








به گزارش اقتصادآنلاين به نقل از مهر، محققان عنوان مي کنند رژيم غذايي کم چرب که همراه با افزايش مصرف ميوه، سبزيجات و غلات است فوايد بلندمدتي براي سلامت دارد.


ادامه مطلب.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

هیپنوتیزم صنایع دستی Mahdi Barzegar | مهدی برزگر باربری رفاه seomaster تعلیم و تربیت اسلامی گل شبدر برس - فرچه نایس بلاگ